puasa hr ke-3

kali ni tak tau nk merepek apa dah. perut tgh dok lapa nih tahan makan minum. yg tu xpe lg, senang je nk kontrol. bab2 carut mencarut maki memaki kutuk mengutuk ni payah nk kontrol nih. pantang wat keje salah skit, klua la "menatang" tu 2-3 eko. xcukup lg, tambah plk ayat2 "penedap" kat hujung tu nk tunjuk kata betul2 tgh marah. ish ish ish.... payah rupanya nk jaga mulut ni.

hari ni dh rabu, esok kamis. ptg ni nk kena gi repair moto tayar pancit. oh, lupa plk roadtax moto xidup2 lg dr hr tu. lepas kena saman smp 300, meluat plk aku nk sedekah lg duit bg gomen nih. sabo..saboo... tgh puasa ni, xbaik mngumpat.... aa, kepada JPJ yg tengah baca blog ni, esok sila la buat roadblock yeee. moto saya roadtax xde lg, xteringin plk sy nk idupkan lg. tolong mark skuter ni eh, no plate JLF8785. kaler putih, xde sticker kat tepi. enjin, paip smua standard. roadtax je xde. hohohohoho

dah, gi sembahyg asar dulu. pastu sambung baca quran. payah sungguh nk ajak wat benda bik nih. ajak wat benda jahat, kejap je ko ikut ea.. for de record, har ni dh masuk hr ke-5 aku bebas nikotin =))))) pencapaian yg sgt membanggakan =))))

zairibaharom & ekinkhalil  – (August 4, 2011 at 9:01 AM)  

macha macha..teruskan bebaskan nikotin dowh. nnt nk jadi bapak dh ko..haha

Post a Comment

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP