Minggu pertama si cute


hmmm, hari ni dh masuk 4hari aku tinggalkan anak & isteri kat kg sana. makin hari makin sesak plak teringat kat diorg nih. tambah2 lg sicomey sorg tu. waaaa, geram sungguh rs bl tgk gamba2 dia sj. dh dok jauh2 ni, gamba2 ni je la pengubat rindu.

hari tu sblm balik sini, izatie kena kuning, level dia smp 12. nyaris masuk wat. tp sebaik dia kuat minum susu ibu dia. sejam skali tu menyusu. hr ke-2 dia lahir tu makin kuat menyusu. sejam skali. mmg xtido sgt la aku dibuatnya. tp ibu dia lg kesian. blh kata mmg xtido langsung. start lpas magrib, aku tgk jam tiap2 hour dia jaga nk susu smp la kesubuh esok. pun sambung menyusu lg tiap2 jam. huh, mmg letih ibu dia.

tp alhamdulillah, kali kedua check turun 11, pastu semalam g check lg turun smp 9. ahad ni pg spital check lagi sekali. harap2 bawah pd 5 kali ni so xde ambik darah lg dh. kesian budak kecik ni, dua2 kaki kena cucuk sbb darah xckp. mak mn xsedih tgk anak dia nangis kn cucuk. tp nk sihat, terpaksa la tahan.

nk balik slim lambat lg ni, lg 2 minggu. haduuu~~~
semoga anakku cepat sembuh n terus aktif. td call ibu dia cakap dh suka main2 dh, mata terbeliak je, pastu dh pandai2 senyum2. aduii, termiss that moment =( nnt abah blk izatie senyum byk2 k kat abah. hehhehehe

JaNnAh  – (January 8, 2012 at 5:24 PM)  

owh.. dah jadi abah rupanya.. tahniah!! moga izatie jd anak soleh utk ibu & abahnya..

Post a Comment

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP