Jumaat itu Friday !!!

jumaat tu friday. hari yg plg best dalam sepanjang minggu. ini hari last dlm kelenda kerja, so hr ni hr plg aku dok tunggu2. tiap2 minggu mcm ni. blk keje ptg jumaat adalah saat terindah dlam hidup. hr ni hr jumaat. so petang td aku blk lewat skit sj nk tunjuk rajin kat jepun. sblm smp rmh aku singgah kedai beli beras. beras rumah dh abih. klu tak beli jap gi jd suami xbertanggung jwab plk. hehehehe..

smp rmh terus makan. maklum la, ada chef personal kat rumah ni. order je nk makan pe.zuuppp, terhidang atas meja. past makan, mcm biasa, lepak dpn TV dulu kasi nasik turun. tgh best dok baring layan TV, dtg mam besar sj nk mnyebok baring sebelah. tp ntah mcmn tangan dia blh teraba poket kiri slua kerja aku plk. huh, kantoi kotak rokok winston 20 lupa nk sorok. ada lg 17 batang lg tuh.. dammmmmm... lepas berhempas pulas lawan tak nk bg dia rampas, last2 aku tewas gak di tangan seorg wanita yg keding. lemah sungguh aku. maka rokok aku hilang buat kali yg ke-3nya. kali ni dgn konpidennya mam besar ckp aku tak akan jmp dh rokok tu sorok kat mn sambil senyum mengambing aku =(((

k, fine... aku akan usaha cr gak esok bl time dia tgh leka wat keje or gi mana2. tgk sp lg power. hehehe. kembali kepada citer bola sepak, sotong kurita tu skali lagi predict spain akan menang tournament world cup kali ni. aku dok rasa macam belanda. tp, ikut kan rekod aku, xde skali pun team aku sokong penah menang spjg tour ni. sotong tu plak salah 1 je dr 10 tekaan dia. well, kali ni aku sokong sotong kurita. kita tgk mana lg kuat, suweyy aku ke atau ong sotong...

esok aku ada misi menyelamatkan winston 20 drpd masuk angin terperap kat mn2 ntah. jgn risau winston, aku akn cuba mnyelamatkan muuuuu~~~

Anna Da Lady  – (July 9, 2010 at 10:01 PM)  

aik..sedaq-sedaq la sikit winston itu bahaya bukan sahaja untuk awak, but jugak untuk bini awak ye...Acik sokong ape yang Yantie buat tu..hehe

Mr Nyox  – (July 10, 2010 at 10:02 AM)  

plasibur effect.
it happen because u believe it happen
hehhhee

Post a Comment

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP