Happy Anniversary

hahhaaa...dah terlambat satu hari. patutnye post smalam. sebab internet problem a ni. ok let start with our topic today. Nak tau mcmn bermula pengenalan aku ngn gadis dlm gamba kat bawah ni?haaa, semuanya bermula waktu 2002 dlu..lama dah…time tu aku seorg gaban dan kadang2 power rangers, yg kerjanya hanya merosakkan mood org.

Satu hari yg indah, aku dijemput oleh YAB Mahatdhir Muhammad utk menyambung pengajian di satu pekan kobai. Aku terima lamaran Mahadthir, lalu menghadiri satu sesi ceramah yg membosankan. Ms tu la aku 1st time terpandang muka dia nih. Terus terdetik kat hati kecik ni, “eee, bahagianya klu dapat calon isteri mcm ni” hahahha, ape yg masuk otak aku pun ntah masa tu, then short after that aku tersentak dan kembali gila seperti sediakala.

Hmmm, menyelami kembali kisah matrix dulu, btl2 kenangan yg superb manis la. Eventhough just spend a year ngn budak2 kat situ, but there somekind special chemistry yg terus mengikat kami sbg membe yg kamcing-mancing (tp ms kat matrix, can say aku xde langsung member pmpn. hahaha) Start hr 1st day smp la aku grad ngn result plg hampeh kat situ.hahaha, pasal matrix, lain kali aku cerita kat korg lg k.

Back to main topic, mcm tak percaya, finally we become a happy couple (sort of la even smtime aku slalu wat dia sorrow =p) start from 17may07, smp la skg, dah dekat 2 tahun since aku dapat 1massage yg buat aku melompat bintang. Tp sayang, hp dah hilang, so msg tu pun dh xde. Tp takpe, tag yg dia bg ms aku matrix dl pun smp skg aku simpan. “GOOD LUCK, we always b a fren 4 ever”. Well, ofcoz I’m lucky enuf. Hahaa

Buat insan yg dimaksudkan, thank for let me b u man and for everything. No words can I say, I just dono how. But deepdown my heart, I’m truly-mully appreciate you. Hope this piece of junk article may help cheers ur day =))
Happy Anniversary….
(after penat lelah mngedit =p)

Yantie  – (May 18, 2009 at 1:34 PM)  

thanks a lot my syg!!! huhuh very touching deep down inside =')

aju  – (May 24, 2009 at 11:36 PM)  

alololo..jiwang nye..tangkap lentuk cheq baca nih..neway..congrates to both of u..semoga bahagia hgga ke akhir hayat..amin

Mr Nyox  – (May 25, 2009 at 7:44 PM)  

takcukup jiwang lg tuh
nnt eden post yg kau2 pny, sure muntah hijau sp bj

Post a Comment

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP