Mechanical United 1st dinner

br je malam td kat IOI section aku wat weelcome party nk sambut newbies yg br joint. 1st time wat grand2 mcm ni siap ade lucky draw lg. dekat 40org gak a yg datang. satu je yg tak best, kn byr gak skit. bos sponcer separuh sj. cit... huh, makan dia kira best gak a even mahal pun. tp ok la sbb sewa stage skali. klu takat makan2 je murah je kot. papun enjoy gak a mlm td. hahahaa, nnt blh a wat fareweel party aku plk. sure cik ya pyh nk lepas pny. mcmn la ek nk ngadap dia nnt. perhh...kadang2 mcm malas plk nk tuka2 keje. tgk a takat mn aku rjn mencari. tp dinner smlm mmg best la. sebaik aku tak leh mabuk2.hehehee
geng meja VIP


.....


boss br aku ganti abg ajak.


melantak smbil bersantap

newbies yg kn ranjau atas stage

mamat ni pki canon 4D tp siot je xnak bw plk

aaa: perhh, ko makan ke menketedarah?
bbb: suka hati aku a nk pe pun. ko pe sibuk

XXX: sukuri san, you want this
ZZZ: hooho, i still under age. hehehee

ni mentibang yg mmg kuat melantak, yap han yik

budak cute+comot penyeri majlis

mangsa buli brader romzi

menang lucky draw. btl2 lucky je yg dpt

suhizan yg megah ngn hadiahnya. siot, aku xpenah menang luckydraw seumor hidup

apsal a klu bos, gaya dia mst nk sm je???

MU club, true 1 malaysia concept

mechanical united (FAX,ITS,DECT,MFP,OI Cotton Box)

zairi baharom  – (August 14, 2009 at 9:34 AM)  

peh..best gile ade dinner cmni. rindu gile aku suasane dgn korang..huhu..=(

Mr Nyox  – (August 15, 2009 at 11:31 PM)  

aku pun tgh intai2 peluang kt tmpt lain ni.
tp mcm mls pun ade nk cr keje sebarang nih
tunggu gomen pun mcm susah je

S3RiOUS-BlacK  – (August 17, 2009 at 9:05 PM)  

syok la wei melantak je..hahaha
p/s saper bos baru ganti abg ajak? en hapis ke?

Post a Comment

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP