Daud Bersaudara The Clip

clip ni dirakam kat rumah sewa aku di taman muzaffar air keroh melaka ms student thn3 UTeM. time ni piju br beli camera sony baru, rege RM1+++ menggunakan subsidi dr aku. ms tu duit PTPTN br dapat. aku kutuk kaw2 pny ms dia beli camera ni sbb gila ke hape beli camera rega ribu2.pki h/set sudah. tp lps tgk kualiti gamba cam tu, dh mcm bertukar tuan la plk seminggu lps tu. 24jam ada kat aku. hahahaaa.. tukang rekod bernama syadit, seorg yg malu2 tp mahu. best gila ddk ngn housemate yg wayer putus mcm nih. tak kenal erti bosan. hahahah



featuring daud bersaudara,
piju, acap, kuri, nyox, boolat, ijam, syadit dan kecik.
love u all

BUNGA  – (April 23, 2010 at 12:29 AM)  

salam.. blogwalking...
kelakar betulla video clip ni.. plng x thn ada yg pakai kain pelekat.. ada yg tgh tahan ketawa..mcm2.. :)

Mr Nyox  – (April 23, 2010 at 7:16 PM)  

hehehe, thank for singgah.
bdk gila mn ntah pny clip

Post a Comment

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP