Sp nk joint nih???

Madi cakap nk wat pre oout-door. Aku ajak dia gi try ambik kat area tmn bunga JB. Situ mcm best tempat. Aku volenteer ngn syarat yg sgt2 ketat... jgn mengedik didepan aku. Klu tak bkn aku tangkap gamba korang, tp aku ambik mesin cetak gambar hentak kepala korg kuat2. hehehee.. daily rutin dh makin bosan tiap2 hari. Cuti pun dh tak tau nk wat ape dah. Bdk jup kat jepun ntah ape la dia buat. Bz je memanjang. Tak pernah2 plk aku dgr dia sebut bz. Mmm, mesti best dpt ambik gamba daun kering tgh gugur........

Yantie  – (November 15, 2009 at 10:52 PM)  

ngeee nak join2 tapi bwk camera hp jer bleh ahahahha =P

zairi baharom  – (November 24, 2009 at 11:43 AM)  

madi nk wat pre-outdoor??cha tu dh nk kawen ke cha??haha

Post a Comment

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP