:: dikala malam ku tak tau wat apa ::

mlm ni aku penat btl a pk nk edit gamba baru. smua hampeh lg. raw pic cm sail pun ade. malas2....aku makin malas sbb aku ni mmg kategori pemalas. kdg2 tahap malas aku tu smp tahap nk mampos pny malas. bl aku malas, aku xnak pikir. aku xnak guna otak aku yg lembab ni takut dia lg lembab. klu ddk kat padang pasir senang a nk jemor bg kering, ddk malaya ni humidity tinggi sgt. smua benda asyik lembab, streamix, broadband, dan otak aku...sama je naik. masalah aku nih, otak aku nih jenis epidermis, jenis yg senang masuk air. skali dia msk air, kn hantar kat kedai handset cina utk repair.

sebut pasal air ni, aku tb2 dahaga. tengok, kapersky dah bg warning ade virus kat dlm laptop aku. sebaik laptop aku xmsk air lg, asyik msk virus je. aku tgh bosan ni sbnrnya. bosan yg amat-amatan. tgh dok mencari idea ape yg aku leh buat ngn internet ni. diorg ckp smua benda ada kat sn. tp apsal benda yg aku tak tau nk cari xde plk kat sini? time ni aku tgh garu kepala sbb xtau nak tulis apa. alamk, dah pjg doo aku tulis. aku kn tido dh ni. klu tak jap gi aku mimpi ngeri klu tido lambat. kn kejar ngn pokok nyox. sadis sieee.............

Yantie  – (June 16, 2009 at 12:46 PM)  

Nice picture!! suke2 (^^,)i

Post a Comment

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP