Gila-gila Taipeng...2

Atas permintaan, so aku terpaksa la memanjangkan skit story tour de taiping nih. ade plak mamat request nak gamba aksi hindustan dia. time ni tgh dok lepak2 kat taman tasek taiping, sj cari modal nk candid gamba. tp mcm tak ramai sgt org, so bdk2 ni la yg jd model. abang aku, n membe aku, aijam. berguling2 la diorg ni dipadang rumput TTT tu, tak pikir miang dah. org lalu lalang tgk wat bodoh jerrrr... buat2 action konon photographer pro pny, johor mari.kakakakakatapi tu yg buat best ambik gamba ngn bdk2 ni. suruh je wat gapo mendee pung, smua demo bleh buat. haha, terjun dlm troli, begolek atas jalan, etc. layan sj. hohoo
photog crazzz =)))

bermadu asmara dicelahan pokok buluh
aksi filem "del to pagal hey"

lamunan ku terhenti

gaya ku...

senyum seindah suria

sempoi pny tgh dok berdating.kakakakaa

macho abih tgh baca mag

oh teratai bunga indah..

setelah penat memusing dan memening kepala di tepeng, kami pun pulang. aku dah letih gampang time ni, mmg berat gila mata nak tido. esoknya nk g slim river plk sbb nk tunjuk jalan g rmh bakal mak mertua =)) citer pasal tunang aku tak tau nk tulis apo laie, xdo idea weh..esok kot idea nk dtg. amin....

zairi baharom  – (June 11, 2009 at 8:17 AM)  

gile sempoi bebudak ni.haha..mantap bro!!

ScoTTisHioR  – (June 11, 2009 at 10:18 AM)  

huhuhuhu~~~caya lah brader..kui..kui..kui...

Post a Comment

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP