BUKIT TINGGI PAHANG - fake france

last 24Dec, aku ngn family teh & cu pg sini lepas puas main2 kat genting highland. mmg dh lama sgt bercita-cita nk gi sini. tambah2 cik yanti aku nih, dr dulu lg dok berangan nk gi tempat nih. alhamdulillah, sempat gak sampai.

mula2 smp kat gate tu sblm naik atas, kena byr RM12. aku ingat free. hmm, lp plk aku skg ni kat malaysia. susah nk jumpa benda free. aku pun byr la sbb dh teringin sgt nk naik atas tengok tempat nih. smp atas je, perghh, ke main lg teruja tgk building dia. terus ambik gamba xrenti2. mcm2 aksi ada.








hahaha, lepas 5 minit pertama, terus boring gila babeng dok atas nih. tak tau nk gi mana dh. tempat dh la kecik je, lebih kurang 100m lorong kiri kanan bagunan ala2 france. nk makan, xyah ckp la mahal. air tin dekat RM5, baik aku order air tin dr france hantar ngn courier lg murah kot. hahaha.

aku suggest sp2 nk gi sini, jgn g bln 12 sbb musim hujan. so xtentu lg korg berpeluang ambik gamba. kabus mmg tebal gila. aku nasib baik shj, lepas sejam lepak sini, hujan pun turun. sebaik time tu dh start keta balik KL. lg gamba di Facebook ana

amalina  – (December 27, 2010 at 2:31 PM)  

whoaaa...cambest jek.ouh,macam kne pegi ni.sejuk ka?

Mr Nyox  – (January 3, 2011 at 10:06 AM)  

blh tahan la sejuk sbb musim hujan

Post a Comment

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP