Dikala boring, B&W gamba sendiri...

gamba ni aku ambik pg sabtu lepas time tgh boring tak tau nk wat gapo. nk gi keje botak bagi dtg lambat. sesambil dok tunggu pkl 8 lebih tu, aku terperasan sunlight yg msk kedlm bilik aku. bkk tingkap luas2, trus wat keje posing depan cermin ambik gamba sendiri. hahah, mcm poyo pun ade.lantak gi, yg dengki tu mesti xde SLR, tak pun xreti guna :p






deusXmachina®  – (January 19, 2010 at 11:31 AM)  

perggh
style la bro pic2 lu
if aku ada gak slr ni best gak.....

Mr Nyox  – (January 19, 2010 at 12:48 PM)  

cari a satu weh. bkn susah pun nak guna. pki auto pun ok, janji slr.haha
aku nk jual D200 sbb beli2 pastu tak reti nk guna. br beli ahad hari tu,2nd hand jepun

Post a Comment

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP