PENGUMUMAN PENTING!!!

Wahai org2 kampung sekalian, hari ini beta ada satu pengumuman. pengumuman plg penting. sila duduk diam2 dan dengar baik2. lepas ni klu beta tanya tak boleh jawab, beta pelempang. yg mana tgh buat keje tu berenti kejap, yg mana tgh berak tu tahan kejap, yg mn tgh tgh jatuh bagunan tu, stop kejap. beta dh nak start pengumuman ni!!!

KAD KAWIN BETA DAH SIAP!!! smua dijemput hadir ke majlis beta yg grand cayon nih di alamat dalam peta bumi dibawah. sila ddk diam2 dipondok buruk masing2 sehingga posman dtg ke premis anda utk bg watikah dr beta. dgr baik2 org kampung, beta dh nk kawin. yahooo~~~~

belah pompuan;
date : 13 marh 2010
vanue : Dewan Tan Sri Hj Ghazali Jawi
35800 slim river
Perak DR

belah beta;
date : 20 march 2010
vanue : no 54, bt 29 kg tanjung luar, jln ampangan pedu,
06300 Kala Nerang Kedah DA
sekian dr beta.... yg mana berak td blh sambung blk, yg jatuh bagunan tu blh teruskan jatuhan anda. sekian.

zairi baharom  – (January 20, 2010 at 12:45 PM)  

bongok sial.haha. belah yantie, kt dewan ni. besar dewan ni cha. hrp2 smpi lampu nnt.huhu. kalo xsmpi, masak gak.hehe.=p tahniah cha & cik yantie. smg berbahagia selalu. ko berarak nnt jgn kengkang lak. control cha.huahaha.=p

Mr Nyox  – (January 22, 2010 at 7:27 AM)  

tak de hal cha, nnt gua nak book sport light kasi pasang dlm dewan. tak payah pki s.light dh. hehehe, tp tak tau a tokei funfare nak bg pinjam ke tak.. perghh, xsaba aku nih nk outing ngn 3S lg.ceh

Post a Comment

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP